Werkplekken voor de railinfra veilig maken sinds 2005.
Maandag – Vrijdag

07:00 - 17:00

073-648 7000

info@safelines.nl

Tuinstraat 8

5241AA Rosmalen

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Fysieke afscherming TWT

Fysieke afscherming TWT

Project Theemstracé van VolkerRail is in volle gang. Ten behoeve van de veiligheid van medewerkers bij het verrichten van werkzaamheden, wordt door  Safelines Fysieke Afscherming geplaatst. Maar liefst 13 kilometer houten palen en planken, waarbij 20 transporten nodig zijn om het hout aan te voeren. VolkerRail zal de komende maanden kabels aanleggen voor o.a. treinbeveiliging in de Botlek en Europoort achter de Fysieke Afscherming voor het nieuwe tracé, waar in de herfst de goederentreinen overheen gaan rijden.

Vacatures