Werkplekken voor de railinfra veilig maken sinds 2005.
Maandag – Vrijdag

07:00 - 17:00

073-648 7000

info@safelines.nl

Tuinstraat 8

5241AA Rosmalen

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Update: Theemswegtracé

Update: Theemswegtracé

We zijn weer enkele maanden verder met het ondersteunen van VolkerRail op het gebied van veiligheid en gezondheid. Begin maart zijn we begonnen met het ballastbed en deze week liggen de dwarsliggers er en komen de spoorstaven op de dwarsliggers te liggen. We kijken uit naar het verdere proces om het kunstwerk van twee sporen te voorzien. Als we over een paar weken de bovenleiding gaan aanleggen en het beveiligingssysteem kunnen installeren wordt het beeld compleet. Op naar week 44 om de aansluitingen te realiseren en in dienst te gaan!

Vacatures