Werkplekken voor de railinfra veilig maken sinds 2005.
Maandag – Vrijdag

07:00 - 17:00

073-648 7000

info@safelines.nl

Tuinstraat 8

5241AA Rosmalen

Edit
Click here to add content.

Coördinatie Theemsweg

Coördinatie Theemsweg

Sinds oktober 2020 zijn we gestart met de voorbereidingen om VolkerRail te ondersteunen op gebied van veiligheid en gezondheid. Het V&G plan inclusief bijbehorende RI&E zijn opgesteld, getoetst en klaar om in januari 2021 te starten met de werkzaamheden.

De Theemswegtracé bevindt zich in hartje Botlek, Rotterdam. Dit spoorviaduct van ongeveer 4 kilometer wordt voorzien van ballast, spoorstaven, nieuwe bovenleidings- en beveiligingssysteem. We verzorgen de V&G coördinator en onafhankelijke deskundige op gebied van veiligheid. Voor de uitvoering van de railinfra-werkzaamheden leveren we de werkvoorbereider.

Vacatures