Werkplekken voor de railinfra veilig maken sinds 2005.
Maandag – Vrijdag

07:00 - 17:00

073-648 7000

info@safelines.nl

Tuinstraat 8

5241AA Rosmalen

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Coördinatie Theemsweg

Coördinatie Theemsweg

Sinds oktober 2020 zijn we gestart met de voorbereidingen om VolkerRail te ondersteunen op gebied van veiligheid en gezondheid. Het V&G plan inclusief bijbehorende RI&E zijn opgesteld, getoetst en klaar om in januari 2021 te starten met de werkzaamheden.

De Theemswegtracé bevindt zich in hartje Botlek, Rotterdam. Dit spoorviaduct van ongeveer 4 kilometer wordt voorzien van ballast, spoorstaven, nieuwe bovenleidings- en beveiligingssysteem. We verzorgen de V&G coördinator en onafhankelijke deskundige op gebied van veiligheid. Voor de uitvoering van de railinfra-werkzaamheden leveren we de werkvoorbereider.

Vacatures